Over ons:

Faro-Signalering staat voorop als het gaat om opvallen. Onze signaal-oplossingen bieden hoge attentiewaardes, kwaliteit en betrouwbaarheid voor de eindgebruikers.

Wij zijn aangewezen leverancier voor signaleringsapparatuur aan autodealers, inbouwstations, carrosseriebouwers, wegenaannemers, hulpdiensten, takel- en bergingsbedrijven, defensie, politie, brandweer en ambulance. 

Ons bedrijf is daarnaast dagelijks actief voor diverse veiligheidsregio’s in Nederland en België.

In combinatie met onze grote voorraad positie en technische kennis van het apparatuur zijn we een dynamische schakel en hebben we altijd een passende oplossing.

Faro-Signalering staat voorop als het gaat om opvallen.

Jarno Faro


De geschiedenis van
faro-signalering

Faro-Signalering is ontstaan uit een jarenlange verzameling in lichtbalken en andere signaleringsmiddelen. In 2014 werd de verzameling beëindigd en kwamen we erachter door middel van opruiming dat er veel vraag was naar onderdelen voor voertuigen die nog enkele overbruggingsjaren in dienst moesten blijven.

De vraag was dusdanig groot dat de eigenaar Faro-Signalering in 2016 heeft opgericht.
+/- 85 lichtbalken werden in voorraad genomen (zowel oudere als recentere types) en/of gedemonteerd voor onderdelen. De naam Faro-Signalering kwam tot stand door de eigenaar zelf, Jarno Faro.

Wist u dat Faro in het Italiaans vuurtoren / lichthuis betekend?