Inruilen van licht- en flitsbalken

Inruilen

Licht- en flitsbalk inruilen bij Faro-Signalering.

Faro-Signalering staat 100% achter jouw veiligheid. Om je daarmee te helpen bieden wij inruil mogelijkheden van je verouderde zwaailichten.  

Waarom zou je jouw licht- of flitsbalk inruilen?
Dat is heel simpel: jouw oude licht- of flitsbalk is nog geld waard. Lever je materialen in en ontvang direct korting op de online aankoop. Zo word het kopen nog goedkoper én kun je nog veiliger op weg.  

 

Welke licht- en flitsbalken kunnen er worden ingeruild?

Alle zwaailichten en aanverwante artikelen kunnen worden ingeruild bij Faro-Signalering. Naast zwaailichten kunt u ook sirene materialen en oude bedieneenheden aanbieden.

 

Hoe wordt de inruilwaarde bepaald?

Er zijn twee factoren die inruilwaarde bepalen:

  1. De inruilwaarde is tevens een dagwaarde. Dit betekent dat de waarde van je licht- of flitsbalk iedere dag anders kan zijn. Dit komt onder andere door het uitbrengen van nieuwe modellen en certificeringen. Als voorbeeld: hoe ‘’ouder’’ jouw model is, hoe lager de inruilwaarde zal zijn.

  2. De conditie van je oude licht- of flitsbalk bepaalt ook de waarde van het inruilbedrag. Er word onder andere gekeken naar de werking, verkleuring en schade. 

  3. Daarnaast kijken we naar het merk, type en uitvoering van je oude licht- of flitsbalk. Als voorbeeld: hoe "uitgebreider" jouw model is, hoe hoger de inruilwaarde zal zijn. 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld?

Je krijgt de waarde van jouw ingeruilde licht- of flitsbalk altijd direct als korting op je aankoop van een nieuwe (gecertificeerde) lichtbalk. Deze ontvang je direct in de winkel na het inleveren van je oude licht- of flitsbalk. Het is niet mogelijk om het inruilbedrag contant, op rekening of per cheque te ontvangen. 

 

Waarom is de definitieve waardebepaling in de winkel lager dan de getoonde prijzen op de website?

De inruil waarde word gebaseerd op de dagwaarde en de conditie van je oude licht- of flitsbalk. De maximum inruil waarde is € 150,00. Is jouw oude licht- of flitsbalk in een goede conditie, dan is de kans groter dat je een hoge indicatieprijs krijgt wanneer je hem inlevert. Is jouw oude licht- of flitsbalk er slechter aan toe, dan is de indicatieprijs ook lager.

Om het definitieve inruilbedrag te bepalen, wordt je oude licht- of flitsbalk in de winkel getest met speciaal apparatuur. Als deze test is voltooid, hoor je hoeveel geld je terugkrijgt voor jouw oude licht- of flitsbalk.

Voor meer informatie en voor het aanbieden van uw oude materialen kunt contact opnemen met onze specialist op 085 060 1607 of info@faro-signalering.nl

Meer informatie:

-> Inbouwservice

-> Alles over ECE R65


Klantenservice Faro-Signalering
Maandag t/m vrijdag
08.00  -  17.00 uur

Telefoon: 085 060 1607

Email: info@faro-signalering.nl